Verzenden & Retour


Bestelling en levering My Urban choice

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
De gemiddelde levertijd bedraagt 7-15 dagen. Voor Belgie is dit 2-4 weken. Onze producten worden direct vanuit de fabriek naar jou verzonden. Door dit unieke businessmodel kunnen wij enorm besparen op opslag- en transportkosten en kunnen wij de producten tegen een lagere prijs aanbieden dan de concurrent en de verzendkosten voor eigen rekening nemen.


De verwachte levertijd is voorbij, waar blijft mijn bestelling?
Vrijwel altijd worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Je kan de status van je bestelling checken via de volgende link:
https://www.myurbanchoice.com/pages/tracking-genie
Heb je 3 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Retour Policy My Urban Choice

My Urban Choice probeert je via de website zo goed mogelijk te informeren over de artikelen. Is een artikel toch niet wat je ervan verwacht, dan kun je het retourneren.

Zichttermijn
My Urban Choice hanteert de afleverdatum van de vervoerder als ontvangstdatum. Binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling mag je de bestelling annuleren door een email te sturen myurbanchoice.info@gmail.com. Daarna heb je nog 14 dagen de tijd om de zending retour te sturen.  Wanneer je de hele order terugstuurt (met of zonder reden) zal My Urban Choice het gehele aankoopbedrag terugstorten, excl. de verzendkosten die je ten tijde van de aankoop hebt betaald (dit geldt NIET voor de kosten die je maakt voor de retourzending), op het rekeningnummer dat My Urban Choice bekend is. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Fedde&Kees geretourneerd moeten worden.

Retourneren van de artikelen
Je annuleert een order (of een gedeelte) door een e-mail te sturen naar myurbanchoice.info@gmail.com. Vermeld in het onderwerp dat het om een retourzending gaat, met daarbij het ordernummer. Wij sturen je dan een retourformulier. Het ingevulde retourformulier kun je samen met het artikel en alle geleverde toebehoren sturen aan:

My Urban Choice
Elviraland 230
2591 GN Den Haag
Nederland

Voorwaarden retourneren

Je kunt uitsluitend artikelen retourneren die gekocht zijn in de webshop van My Urban Choice.

Nadat je bestelling is bezorgd, heb je 14 dagen na aanvraag van de retour de tijd om de artikelen te retourneren. Na deze periode is de aankoop definitief.

Het artikel dient ongebruikt, onbeschadigd en met alle geleverde toebehoren geretourneerd te worden. Bij beschadiging kunnen kosten in rekening gebracht worden. Ook moet het artikel met aangehecht artikelkaartje en als mogelijk in originele verpakking teruggestuurd worden. Als de originele verpakking niet meer aanwezig is, zorg ervoor dat het product in een plastic zak zit ivm regen en vochtigheid tijdens het verzendtraject.

De verzendkosten en risico’s van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. Je mag zelf bepalen of je dit via de normale post verstuurt of met track&trace.

Nadat My Urban Choice je bestelling retour heeft ontvangen, ontvang je per e-mail een bevestiging.

Bij retourneren (ontbinding koop van 1 of meerdere artikelen) zal het retour te ontvangen bedrag (prijs van het betaalde product) zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan je overgemaakt worden. My Urban Choice stort het bedrag terug op de rekening waarmee de bestelling werd afgerekend.

Retourartikelen kunnen alleen teruggestuurd worden naar ons postadres.

Indien een retourzending niet voldoet
Indien de retourzending niet (voldoende) gefrankeerd is, is My Urban Choice helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Het betreft administratiekosten à € 4,95 en de kosten die de vervoerder ons in rekening brengt voor het bezorgen van ongefrankeerde zendingen (vanaf € 14,00). Dit betekent dat deze kosten dan minimaal € 18,95 zullen bedragen, deze kosten zal My Urban Choice inhouden op de creditnota van de artikelen.

Retourzendingen buiten de retourtermijn kan My Urban Choice niet accepteren.

Overige vragen
Heeft je nog andere vragen, neem gerust contact op via myurbanchoice.info@gmail.com. Wij helpen je graag verder.

Voor de overige voorwaarden zie:

  • Algemene Voorwaarden
  • Privacy Policy


Language
Dutch
Open drop down